torstai 6. helmikuuta 2014

Hyvää viikonloppua

Nopsasti käväisen täällä ruusujen kera toivottavamassa hyvää viikonloppua.
Kokelin tässä meidän järjestelmäkameraa miettiessäni jaksanko ottaa sen reissulle mukaan vai en.

Kyllähän sillä ihania kuvia tulee, kun aihe on kaunis...varsiltaan rupsahtaneet ruusut hehkuvat uudelleen kun ne laittaa kauniiseen maljaan. Muutenkin aivan fantastinen koriste esim. juhlaruokapöytään perinteisen kukkakimpun sijaan. Joka kuitenkin nostetaan heti pois---kun ei sen läpi näe toisella puolella istuvaa :)...niin ainakin meillä tuppaa käymään.

Mehän lähdemme perjantaiyönä -kone lähtee kuuden jälkeen aamulla- Shanghaihin. Olemme siellä reilun viikon...en tiedä päivitänkö reissun aikana niin paljon...? Yleensä päivät menee NIIN nopeasti kun on reissussa...ellei muutenkin. Mutta ainakin sen jälkeen.
Ja jos tuolla pohjoisessa oli lumoavan rauhallista, hiljaista niin Shanghai taitaa olla toinen äärilaita:). Kiinan suurin kaupunki...ehkä myös maailman? Kukapa sen tarkkaan tietää. 
(Noin 25 milj. asukasta)
Siellä on paljon katsottavaa ja koettavaa, josta pyrimme ne "tärkeimmät" reilun viikon aikana ehtiä. Kotiin tullessa viimeistään kerron tuon kaupungin tunnelmista.
Silloin jatkuu myös Hurtigruten-kertomus.
Nyt en vain ole kerennyt enempää...paljon tekemistä ennen matkaa. Huomenna on mm. tärkeä tapaaminen ohjaajan kanssa ja siihen on valmistauduttava kunnolla. Winstonkin pitää käyttää omalla eläinlääkärillä ennen sitä. Hän on muuten juuri tuo iloinen, suloinen nainen joka on kuvassa.
Kaikkea hyvää ja nähdään taas!
Kiitos ja ruusuja kommenteista, ne on kyllä niin ihania.
Lämmittää sydäntä.

6 kommenttia:

  1. Siunattua reissua!!
    Kiva sitten taas kuulla, millaista teillä on ollut ja mitä W:sta on sanottu.

    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja rentoa lomaa :). Shanghai on mielenkiintoinen kaupunki. En ole itse käynyt siellä, mutta ystäväni asui kaksi vuotta siellä.

    T:Ode :)

    VastaaPoista
  3. Olisi taas hauska lukea kuulumisiasi, jos jaksat ja ennätät kirjoittaa. :)

    t. Hanna

    VastaaPoista
  4. Oi oi. Nyt on jo 11.3. Juuri vaihtui päivä täällä lahden toisella puolella. Olen hengissä ja kaikki hyvin....Shanghain reissustakin alkaa olemaan jo aikaa. Valkoiseen taloon muutettu. Ym. ym. Palaan maisemiin kun vain suinkin kerkeän!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kun laitoit viestin. Olin jo huolissani, että onko vaikka W:lle jotain sattunut...
    Halaus,
    Hanna

    VastaaPoista
  6. Ei ole siis WInstonille mitään tapahtunut. Vaikuttaa että ihan itse löysimme ruoankin joka koiruudelle sopii, mutta saa nyt nähdä ajan kanssa.
    Ihan kohta varmaan saan taas aikaiseksi kirjoitella taas...

    VastaaPoista