sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Puikot kilisee...

3. päivä silmäleikkauksesta ja olen jo tehnyt yhden ekstrayön. Pe-la, ja ihan hyvin meni. Aivan täydellisesti ei lukeminen tms. vielä onnistu mutten sitä odottanutkaan. Yllättävän hyvin kuitenkin, pystyin lukemaan raporttilapun- siinä on aika pieni teksti- ennen en nähnyt suunnilleen muuta kuin että jokin lappuhan se siinä on...Ainoa oli, kun menin lääkehuoneeseen jossa on kirkkaat valot niin silmiin tuli ikäänkuin salamoita mutta sen meni heti ohi kun tulin sielä pois. Mulla on ensimmäinen jälkitarkastus torstaina ja aion mainita tuosta. Olin myös yön "pomo" eli ylimänä vastuussa kaikesta, ja tein uudet raporttilaput ja raportoin aamuvuorolaisille yön tapahtumat. Ja kaikki meni hyvin...näin siis moitteetta.  Oikeasti nämä uudet silmät hämmästyttävät- olen melkein unohtanut että ne on leikattu!

Gradun kirjoittamisen takia jätin käsityöt joksikin aikaa pois ja nyt olen huomannut kuinka valtavasti olen niitä kaivannut. On ollut niin huippuihanaa taas neuloa...Se on ihan parasta terapiaa ja rentoutumista (jos siitä siis tykkää :D).

Oltiin Lillemorin kanssa koirapuistossa tänään. Se on varmaan alkanut ymmärtämään että sen on hankala leikkiä Rottweilerin kanssa koska se ei nyt enää edes yritä. Mutta se tykkää touhuilla siellä omiaan ja katsella kun isommat leikkii. Vieläkään en ole kuvia alkanut ottamaan...

Kuumailmapallosta otin tässä yhtenä päivänä kuvan...ne ovat niin kauniita!
Mun "bucket-listalla" onkin joskus päästä kuumailmapalloajelulle...

Vaikka USA:han, New Mexicoon...

Tänään ollaan kyllä jo suunniteltu formulamatkoja. Minä en ole koskaan käynyt, mieheni on muutaman kerran. Fanitamme Räikkösta ja jos hän ensi vielä suunnitelmien mukaan ajaa Ferrarilla, olisi kiva ainakin yksissä kisoissa käydä. 
Ykkösvaihtoehto on Singaporen ajo, koska se on iltakisa ja uusi mielenkiintoinen maa. Varasin jo hotellin - senhän saa perua. Mutta ei tiedä kuinka ne myydään loppuun. 

Nyt syksyllä emme vieläkään reissaa kovin paljon koska pitkästä aikaa pääsemme Tornitalolle ja siellä on paljon hommaa. Siksi toisekseen minulla ei ole passia, se meni umpeen. Ja nyt laitoin haikea mieli sydämessä hakemuksen Suomen kansalaisuudesta luopumisesta. Koko prosessi saattaa kestää 4-5 kk ennenkuin minulla on Norjan kansalaisuus ja passi. Suomeen olemme näillä näkymillä tulossa jouluksi mutta sinnehän ei passia tarvitse. Ja kohtahan se joulun aika taas onkin täällä: IHANAA! 

Oikein hyvää uutta viikkoa meille kaikille <3
Minä menen huomenna DIPS-kurssille ja tiistaina mulla alkaa 6 yön putki...

5 kommenttia:

  1. DIPS-kurssi?

    Onnea "uusista" silmistä!! :)

    Ihanaa, kun voit tehdä muutakin kuin näpytellä gradua vapaa-aikana, eikö totta!

    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. DIPS on meidän elektrooninen raportointisysteemi, tai siinä on siis kaikki verikokeista leikkauslistoihin ym. Tämän syksyn uutuus on hoitosuunnitelma joka pitää tehdä joka potilaalle 24 tunnin sisällä. Siihen on perusmallit jotka yksilöllistetään potilaan omaksi. Raportti kirjoitetaan vain jos tekee muutoksia suunnitelmaan, se pitää lukea joka vuoron aluksi. Siitä meillä oli nyt kurssi ja harjoittelua. Koko klinikka kurssitetaan ennenkuin se otetaan käyttöön.
    Ja jeps: Nautin täysillä graduttomasta elämästä! Se hyvä puoli siinä on, että osaa todella antaa arvoa joka hetkelle :D. Tällekin kahvitauolle täällä...
    Lillemor on suloinen enimmäkseen harmaakarvainen (tricolour) karvaturri, joka välillä aiheuttaa meille harmaita hiuksia kun se ei halua syödä mitään. Tosi nirso ruoan suhteen. Eikä oikein vois tuollaista sirppanaa pitää kovin kauan ilman ruokaakaan...

    VastaaPoista
  3. Päivityksiä odotellen toivotan sinulle hyvää marraskuun jatkoa! :)
    t Hanna

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti sähköpostini tuli perille.
    Olette päivittäin ajatuksissamme!
    Halaus, Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sain viestisi ja ajatukset lämmittävät tänne asti. Nyt vihdoin sain kirjoitettua tänne/ siitä ja yritän katsoa eteenpäin.

      Poista