perjantai 15. toukokuuta 2015

Kyllä se tästä

Ajattelin just näin, kun A lähti taas Ruotsiin, minä jäin tänne viikonlopuks töihin. Tai oikeastaan menen vasta huomenna- olen luvannut olla yötöissä niin että mahdollisimman moni norjalainen saa sunnuntaina juhlia kansallispäiväänsä. 17.mai - taas! Tuntuu ettei siitä kauan ole...
Sunnuntaina Olso taas täyttyy juhlivista ihmisistä- on se erikoinen päivä! Monien norjalaisten mielestä vuoden suurin juhla.
Minunkin mielestä se on hieno päivä, muttei se koskaan samanlaista merkitystä saa kuin norjalaiselle.

Minä en oo yhtään kirjoittanut taas. ..gradua siis. Eilen illalla laitoin muistitikun koneeseen ja onhan sekin parempi kuin ei mitään. Ja aion vaikka väkisten kirjoittaa tänään jotain. Ja juuri siitä ajattelin että kyllä se tästä- puolet työstä kirjoitettu.

A tekee meille keittiötä Tornitaloon, on niin jännittävää mennä sinne sitten ensi viikonloppuna kun aika paljon on varmaan jo pystyssä! Silloin saan myös kaikenlaisia juttujakin joita olen tilannut Lillemorille...mm. Hollannista. Koirantarvikkeet ovat kuitenkin osa sisustusta. Bulldoggien jutut olivat liian isoja...

Ikävä Winstonia vaivaa päivittäin, toivon ja uskon että Lillemor helpottaa siinä. Niin ainakin hyvä ystäväni sanoi joka otti uuden koiran kun joutuivat entisestä luopumaan ja kehoitti tekemään saman. Winstonkin helpotti kun Impalasta jouduttiin luopumaan- talo ei jäänyt koiratta. Ystäväni sanoi ihan samanlailla kuin minä ajattelen, että ilman ainutlaatuisia kokemuksia koiranomistamisesta ei meillekään uutta tulisi. Vaikka se menettämisen päivä tulee aina jossain vaiheessa eteen, on sitä ennen eletty miljoonia hyviä ja kauniita hetkiä joten se on sen arvoista.

Juuri luin tuollaisesta Shih-Apsosta joka oli 14 vuotias, ja ihan hyvässä kunnossa vielä... Sehän tällaisessa mix-koirassa on vielä enemmän kuin muissa ettei ihan tiedä minkänäköinen Lillemorista tulee aikuisena. Tässä on yksi esimerkki:
Nehän usein vaihtaa turkinvärin vaikka olisivat olleet tummempia pentuina.
No...ei sillä niin väliä. 
Lillemor on Lillemor ja meille varmasti rakas vaikka siniseksi muuttuis.

Toivotanpa hyvää viikonloppua jos joku tänne eksyy !





3 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua Sinullekin.
    Ai että noin valtavaa juhlintaa siellä!

    VastaaPoista
  2. Minä sanon aina lapselleni kun hän ikävöi tai harmittelee jotain, että tiedätkö mitä?
    Se on hyvä asia, että ikävöi ja itkee, sillä silloin tietää että rakastaa!

    Halit ja terkut sinne

    Scarlet

    VastaaPoista