keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Hyvää kotiruokaa helpommin...

Yhtenä tavoitteena tälle vuodelle oli syödä terveellisemmin. Siinä auttaa minulla kunnon ruoan syöminen kiireisenäkin aikana. Eilenillalla tehdessäni lasagnea mietin miten ruoanlaitto on itseasiassa aika pieni homma kun kaikki tarvikkeet olisivat kotona. Aikaisemmin olin saanut jälleen kerran tarjouksen palvelusta joka toimittaa ruokatarpeet ja reseptit kotiin. Olin vain ajatellut että no...onko tuo nyt jo melkein "laiskuutta". Sitten tuli mieheni kotiin ja oli juuri jutellut pariskunnan kanssa jotka kehuivat ko. palvelun. Ja siltä istumalta tilasimme meillekin.
ELI: joka maanantai-ilta meille tuodaan ruokatarpeet ja reseptit kolmeen ruokalajiin (tämän voi vaihdella tarpeen mukaan). Lisäksi tilasin hedelmäkorin. Fantastista! Nyt syömme vaihtelevaa, itsetehtyä, terveellistä ruokaa joka arkipäivä. Ja välipaloiksi hedelmiä. Siinä on erilaisia vaihtoehtoja ja minä tilasin Roede-ruoan, se on vähän vastaava kuin painonvartijat-konsepti. Eli kaikkea voi syödä mutta kohtuudella. Ensi viikolla syömme: Etelämaalaista kalapataa, kanawokia ja kalkkunaa pitaleivässä. (Kerron sitten lisää miten toimi). Nämä kolme ateriaa riittävät meille Oslon viikoksi.

Viikonloppuisin Ruotsissa laitamme sitten ihan omia ruokia joista yleensä jää vielä maanantaiksi. Teen usein niin paljon että laitan annoksia pakasteeseenkin. Niinpä mieheni söi viime viikonloppua poronkäristystä jonka lämmitti pakasteesta. Oli ollut hyvää :).
Onkohan Suomessa vastaavaa palvelua? Täällä on nimittäin useampiakin.

1 kommentti:

  1. Onpa hieno toiminta!
    En tiedä, onko Suomessa tällaista ja on, niin millä paikkakunnilla.
    Uskoisin, että moni voisi olla kiinnostunut. :)

    Hyvää viikonloppua!
    Toivottavasti verenpaineesi saadaan kuriin!! *huolestunut*

    Halaus,
    Hanna

    VastaaPoista